Holistisch ademen

Centrum de Zonneboom zal per 1 juni 2024 stoppen.

Dank voor uw belangstelling! 

 

Cursus van 12 weken

(download de folder)
In deze adem cursus leer je dieper/ lager en ruimer ademen. Dit werkt door in heel je gestel. Er komt hierdoor ook meer balans en rust in het gehele lichaam. 

De ademlessen zijn geschikt voor mensen die moeite hebben met ademen om wat voor reden dan ook. Bijvoorbeeld voor mensen met COPD, astma of bronchitis. Ook voor herstelde Covid19 patiënten biedt deze cursus ruimte voor verbetering. Het ademhalingsstelsel ontspant meer, de longcapaciteit wordt beter benut en de adem komt dieper (lager) in het lichaam. Dit bevordert de algehele gezondheid. 

Ademtherapie (ademles) is ontspanningstherapie. Het gehele zenuwstelsel ontspant zich meer en meer. Hierdoor zijn de ademlessen ook geschikt voor mensen met stress klachten, vermoeidheid, burn-out, te veel gedachten, slapeloosheid, emotionele klachten, angsten en hartklachten. Het is ook voor mensen die geen contact hebben met hun adem.

De ademlessen worden gegeven op individuele basis of in een klein groepje. 

Groepsles: 12 lessen op basis van 1,5 lesuur per week. Tarief: €220,- voor de gehele cursus. Op individuele basis: €69,- per uur.

De ademlessen zijn m.n. gebaseerd op het naslagwerk van Bram Balfoort (ademdocent).

 

Zie ook: Ter inspiratie.