Cursussen

Babymassage cursus voor ouder en baby - Noordhove


Bij deze cursus leer je je baby masseren en ontvang je veel informatie m.b.t. je baby.
Een goede band opbouwen met je kindje is het belangrijkste uitgangpunt van deze cursus. Een goede band ontstaat vanaf het allereerste begin en eigenlijk nog voor de geboorte. 
Altijd al, maar vooral in deze veel vragende wereld met zijn vele afleidingen voor kinderen maar ook voor hun ouders, is een goede connectie onontbeerlijk. Via deze cursus leer je meer gevoelsmatig af te stemmen op de behoeftes en welzijn van je baby. 

Zie ook: babymassage.

Groepsgrote maximaal 5 baby’s met een ouder.
Duur: 7 lessen van 1 à 1,5 uur. Voor meer informatie kunt u contact opnemen.
Incl. reader/ oefen boekje.
Kosten: €250.-

 

Workshop intuïtief creatief ouderschap - Noordhove


Op deze twee weekend dagen staat je eigen ouderlijke wijsheid centraal. Je leert vanuit breder perspectief kinderen in de huidige wereld en hun eigen beleef wereld beter kennen. Er worden handvatten aangereikt om meer op je eigen intuïtie en gevoel te durven vertrouwen. Je leert je in te leven in de moeilijke situaties van je kind. Er komt een veranderende kijk op verwachtingen en bezorgdheden. Bij deze workshop ontvang je een waardevol werkboek met vele inzichtgevende artikelen. 

Twee lesdagen in een weekend. Voor data en meer informatie kunt u contact opnemen.
Inclusief uitgebreid werkboek.
Kosten: €130,- 

Zie ook: Opvoeden met hart en ziel en mijn blog over opvoeden.

 

Ademlessen - Benthuizen / Noordhove

(download de folder)
In deze adem cursus leer je dieper/ lager en ruimer ademen. Dit werkt door in heel je gestel. Er komt hierdoor ook meer balans en rust in het gehele lichaam. 

De ademlessen zijn geschikt voor mensen die moeite hebben met ademen om wat voor reden dan ook. Bijvoorbeeld voor mensen met COPD, astma of bronchitis. Ook voor herstelde Covid19 patiënten biedt deze cursus ruimte voor verbetering. Het ademhalingsstelsel ontspant meer, de longcapaciteit wordt beter benut en de adem komt dieper (lager) in het lichaam. Dit bevordert de algehele gezondheid. 

Ademtherapie (ademles) is ontspanningstherapie. Het gehele zenuwstelsel ontspant zich meer en meer. Hierdoor zijn de ademlessen ook geschikt voor mensen met stress klachten, vermoeidheid, burn-out, te veel gedachten, slapeloosheid, emotionele klachten, angsten en hartklachten. Het is ook voor mensen die geen contact hebben met hun adem.

De ademlessen worden gegeven op individuele basis of in een klein groepje. 

Groepsles: 10 lessen op basis van 1 lesuur per week: €390,-

Op individuele basis: €69,- per uur in Noordhove, In de praktijk bij Fysio Benthuizen: €94,-.

Zie ook: Ter inspiratie. 

 

Contactgegevens