Cursussen

Autogene training 

In de lessen leer je hoe je jezelf diep kan leren ontspannen. Het lichaam houdt spanning vast o.a. door spieren continu aan te spannen (spierpantser) vaak zonder dat je het in de gaten hebt. De spanningsopbouw gaat geleidelijk en vaak ongemerkt totdat je je ervan bewust wordt dat je onder teveel spanning leeft en je je niet meer goed kan ontspannen. Je lichaam verkrampt, je hebt veel gedachten of je slaapt minder goed enz, In deze cursus komt er meer ruimte en rust in je gehele lichaam wat ook meer ruimte geeft aan de adem. Het komt daaruit voortvloeiend je algehele gezondheid en levenskracht ten goede. In de lessen komt krijg je meer inzicht in de velden van ervaren; body spirit, mind en soul en hoe je die meer in balans kan brengen voor een evenwichtig leven. Je krijgt meer inzicht in werking van het autonome zenuwstelsel en je werkt aan het herstel van de balans hierin. Deze cursus is voor mensen met stress en stress gerelateerde klachten (nervositeit, slapeloosheid, angsten hoge adem, ademklachten e.d.). Ook voor mensen met hartproblemen en burn out.

De lessen worden gegeven in een klein groepje of op individuele basis. Groepsles: 10 lessen op basis van 1,5 lesuur per week €200,- voor de gehele cursus.

Op individuele basis: €69,- per uur. 

Vanaf maart 2024. Je kan je alvast opgeven als belangstellende. 

 

Babymassage cursus voor ouder en baby 

Bij deze cursus leer je je baby masseren en ontvang je veel informatie m.b.t. je baby.
Een goede band opbouwen met je kindje is het belangrijkste uitgangpunt van deze cursus. Een goede band ontstaat vanaf het allereerste begin en eigenlijk nog voor de geboorte. 
Altijd al, maar vooral in deze veel vragende wereld met zijn vele afleidingen voor kinderen maar ook voor hun ouders, is een goede connectie onontbeerlijk. Via deze cursus leer je meer gevoelsmatig af te stemmen op de behoeftes en welzijn van je baby. 

Zie ook: babymassage.

Groepsgrote maximaal 5 baby’s met een ouder.
Duur: 7 lessen van 1 à 1,5 uur. Voor meer informatie kunt u contact opnemen.
Incl. reader/ oefen boekje.
Kosten: €250.-


 

Intuïtief creatief ouderschap - Workshop

Op deze twee weekend dagen staat je eigen ouderlijke wijsheid centraal. Je leert vanuit breder perspectief kinderen in de huidige wereld en hun eigen beleef wereld beter kennen. Er worden handvatten aangereikt om meer op je eigen intuïtie en gevoel te durven vertrouwen. Je leert je in te leven in de moeilijke situaties van je kind. Er komt een veranderende kijk op verwachtingen en bezorgdheden. Bij deze workshop ontvang je een waardevol werkboek met vele inzichtgevende artikelen. 

Twee lesdagen in een weekend. Data volgen nog.


Inclusief uitgebreid werkboek.
Kosten: €130,- 

Zie ook mijn blog over opvoeden.

 

Contactgegevens