Massage

Voetreflexzone massage

Voetreflexzonemassage is een van de meest zachte manieren om je lichaam meer in balans te laten komen. Het is ook een veilige methode. Spanningen, onverwerkte gebeurtenissen, die gedurende het leven in het lichaam achterblijven laten de levensenergie in het gehele lichaam verminderd stromen. Dit kan zwaarte en druk geven in bepaalde delen van het lichaam (gestolde levensenergie).

D.m.v. de zones, die zich op de voeten bevinden, te masseren wordt het gehele lichaam gemasseerd. Al direct tijdens de behandeling kan je een lichte verandering opmerken. De dagen na de behandeling zet dit door en wordt er op een dieper niveau losgelaten. Hierdoor ontstaat er meer balans en en voel je je fijner in je lichaam.

Duur: 1 uur
Tarief: €50,- 

        Ter kennismaking: €39,-. 

 


Babymassage

Alles is voor je baby nieuw in deze wereld. Dit kan voor zo’n kleintje overweldigend zijn en iedere baby reageert hierop op zijn of haar eigen wijze. Het is niet altijd duidelijk voor een ouder wat druk of onrust geeft. Door baby massage voelt je kindje zich meer gehoord en gezien. Het helpt hem of haar rustiger te worden of juist meer levendig als je kindje wat teruggetrokken is. Er komt meer contact en blijheid.

Ik kijk goed naar je kindje en deel wat ik opmerk zodat in samenwerking met de massage meer harmonie kan ontstaan. Baby massage helpt bijvoorbeeld bij teveel voeding terug geven, minder goed slapen 's nachts, veel huilen e.d.

Het kan ook zijn dat je je kindje alleen een beetje wil verwennen met een massage. Natuurlijk ben je ook dan van harte welkom!

Zie ook: babymassage cursus voor ouder en baby. 

Duur: 1 uur
Tarief: €45,- 
Binnenkort

 

Cranio sacraal therapie 

Volwassenen
Duur: 1 uur
Tarief: €50,-
Binnenkort


Contactgegevens